• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Beaphar Tandpasta + Borstel

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta (leversmaak) totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele...

Lees meer

Specificaties
  • Apotheek:Mondverzorging
  • Merk:Beaphar
€ 7,85 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta (leversmaak) totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen, ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken. • rubberen handvat voor extra grip • borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen • verschillende lengte borstelharen om alle plaatsen in de bek goed te bereiken

Met enzymen die de vorming van tandplak tegengaan

Dagelijks te gebruiken voor een frisse adem

Voordelige combinatieverpakking

Maak de tandenborstel nat en poets voorzichtig het gebit van uw huisdier met tandpasta. De Beaphar tandenborstel zorgt voor een optimale reiniging. De tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Zorg altijd voor vers drinkwater.

aqua, glycerin, hydrogenated starch hydrolysate, silica, pentasodium triphosphate, carboxypolymethylene, ovum powder, zinc citrate, sodium hydroxide, titanium dioxide, potassium sorbate, sodium benzoate, liver powder, propylene glycol, sodium chloride, subtilisin, glucose oxidase, sodium citrate, sodium phosphate, calcium chloride.

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

Profine_zwart download (4) download (3) images jarco images (1) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 red-mills-leaderLogo go-native LogofuerPG_2 download SJEF_CUISINE_Logo TB_logo download (5) laroy-logo-ddhome_200x131 download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl