• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Fipralone Huidspray 100 ml

Om je huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien (en teken) is er het ook een spray Fipralone huidspray. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken). Deze spray...

Lees meer

Specificaties
  • Apotheek:Anti-vlo, Anti-teek, Anti-luizen
€ 21,99 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Om je huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien (en teken) is er het ook een spray Fipralone huidspray. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken). Deze spray werkt direct tegen vlooien na aanbrengen en is ook te gebruiken bij pups en kittens. Fipralone huidsspray kan veilig gebruikt worden bij pups en kittens vanaf 2 dagen leeftijd.

Fipralone huidspray is een contactmiddel. Door aanbrengen op de haren worden vlooien en teken direct gedood. Als vlooien of teken in contact komen met (behandelde) huid of haren, gaan de direct dood.

Fipralone huidspray beschermt jouw hond/pup tot 3 maanden tegen vlooien en de kat/kitten tot 6 weken. Voor zowel hond als kat geldt een bescherming tegen teken van 4 weken.

Om je huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien (en teken) is er het ook een spray Fipralone huidspray. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken). Deze spray werkt direct tegen vlooien na aanbrengen en is ook te gebruiken bij pups en kittens. Fipralone huidsspray kan veilig gebruikt worden bij pups en kittens vanaf 2 dagen leeftijd. Fipralone huidspray is een contactmiddel. Door aanbrengen op de haren worden vlooien en teken direct gedood. Als vlooien of teken in contact komen met (behandelde) huid of haren, gaan de direct dood. Fipralone huidspray beschermt jouw hond tot 3 maanden tegen vlooien en de kat tot 6 weken. Voor zowel hond als kat geldt een bescherming tegen teken van 4 weken.
Werkzame stof: Fipronil.Voor honden en katten ouder dan 2 dagen

Het belang van preventieve vlooienbestrijding
Fipralone huidspray is een contactmiddel. Door aanbrengen op de haren worden vlooien en teken direct gedood. Als vlooien of teken in contact komen met (behandelde) huid of haren, gaan de direct dood. Fipralone huidspray beschermt jouw hond tot 3 maanden tegen vlooien en de kat tot 6 weken. Voor zowel hond als kat geldt een bescherming tegen teken van 4 weken.

Gemakkelijk toe te dienen
Fipralone huidspray is beschikbaar in 2 presentaties te weten 100 ml en 250 ml. Beide producten hebben worden aangebracht door te sprayen. De beide presentaties hebben verschillende pomphoeveelheden.

Toedieningswijze
Weeg het huisdier altijd voor toediening. Vervolgens kun je in de bijsluiter lezen hoeveel pompslagen overeenkomen met het gewicht van jouw huisdier. Breng de hoeveelheid vloeistof, die aangegeven staat in de bijsluiter, aan op het dier. Gebruik hiertoe eventueel een plastic handschoen. Het huisdier is direct na aanbrengen beschermd.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering Fipralone huidspray
Lees in de bijsluiter hoeveel pompslagen overeenkomen met het gewicht van jouw huisdier.

Een veilig diergeneesmiddel
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Fipralone huidspray geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig opnieuw getest in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat Flea Free Fipralone huidspray veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

laroy-logo-ddhome_200x131 download (3) red-mills-leaderLogo download (5) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 Profine_zwart go-native LogofuerPG_2 download (2) images TB_logo download SJEF_CUISINE_Logo download (4) jarco images (1)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl