• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Greenfields Skin+

Specificaties
  • Merk:Greenfields
€ 18,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

250ml

Greenfields Skin+

Huidproblemen komen zeer vaak voor bij honden. Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de dierenartsbezoeken voortkomt uit huid- en vachtproblemen. De meest voorkomende huidaandoeningen zijn jeuk, droge huid, hotspots, haaruitval, schilferige huid, doffe vacht en schurft. Mogelijke oorzaken variëren van parasieten zoals vlooien en mijten tot allergieën of een onderliggende ziekte.

Los van de uitwendige en zichtbare problemen, is het belangrijk om te weten dat de huid het grootste orgaan is en tevens één van de belangrijkste. De huid vormt immers een beschermende barrière tegen alle mogelijke invloeden van buitenaf. Het voedingssupplement Greenfields Skin+ is gericht op een goede conditie van de huid en vacht. Het is een mix van twee pure en hoogwaardige koudgeperste oliën, namelijk lijnzaadolie en borage olie, waarvan meerdere studies hebben aangetoond de huid en vacht van een hond weer goed in balans te kunnen brengen.

Eigenschappen

  • Aanvullend diervoeder voor honden ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht
  • Geschikt voor alle leeftijden; dus ook voor puppy’s
  • Eenvoudige toediening met behulp van een handige doseerpomp
  • Zuinig in gebruik doordat zowel de lijnzaadolie als borage olie sterk geconcentreerd is
  • Bevat 100% zuivere, koudgeperste plantaardige ingrediënten: human grade kwaliteit
Ingrediënten
Koudgeperste Lijnzaadolie

Bevat de vetzuren linolzuur en alfalinoleenzuur. ALA wordt in het lichaam deels omgezet in het omega-3 vetzuur eicosapentaeenzuur. EPA heeft een gunstige invloed op meerdere processen in het lichaam, voor de huid is dat met name gericht op de cellen in de huid. Het aanwezige linolzuur is met name van belang voor een juiste vochtbalans in de huid.

Koudgeperste Lijnzaadolie
Koudgeperste Borage olie

Bevat de hoogste concentratie van omega-6 vetzuur gammalinoleenzuur, het heeft een gunstige invloed op meerdere processen in het lichaam, waaronder ook in de huid. Verder bevat borage olie eveneens een hoog gehalte LA.

Koudgeperste Borage olie

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) LogofuerPG_2 jarco SJEF_CUISINE_Logo TB_logo laroy-logo-ddhome_200x131 download (4) download (5) download (3) red-mills-leaderLogo images download go-native images (1) Profine_zwart 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl