• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Planet Pet Puppy Chicken

Planet Pet Kip & Rijst

Een natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor puppies van 2 – 12 maanden oud, en voor drachtige en zogende teven. Een verhoogd gehalte aan vetten en eiwitten...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Planet Pet
  • Smaak:Gevogelte
  • Levensfase:Pup/Junior
€ 13,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Planet Pet Kip & Rijst

Een natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor puppies van 2 – 12 maanden oud, en voor drachtige en zogende teven. Een verhoogd gehalte aan vetten en eiwitten zorgt voor meer energie om opgroeiende pups te voorzien in hun energiebehoeften. Daarnaast bevat de voeding een optimale verhouding van calcium en fosfor om een gezonde groei en ontwikkeling van de botten te ondersteunen.

 

Tarweglutenvrij

38% kip voor een heerlijke smaak. De vetten, eiwitten en voedingsstoffen in de puppy voeding zijn geoptimaliseerd voor zowel de functionele als de lichamelijke behoeften van opgroeiende pups. De brok van de puppy voeding is kleiner voor het ontwikkelende gebit van jouw pup.

 

STERKERE IMMUNITEIT

Bevat vitamine E & prebiotica welke de immuniteit ondersteunen.

GEZONDE SPIJSVERTERING

Met zeer verteerbare kip & rijke formule. Bevat daarnaast ook yucca die bijdraagt aan een gezonde spijsvertering.

GEBALANCEERDE GROEI

Bevat optimale mineralen & voedingsstoffen.

De SUPERPREMIUM formules van Planet Pet zijn ontwikkeld met het welzijn van jouw hond in gedachten. Met heerlijke dierlijke eiwitbronnen welke goed verteerbaar zijn.

Samenstelling:

Gedroogd kippenvlees, kippenmeel, maïs, rijst, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen, een bron van vitamine E), zalmolie, natuurlijke smaakstoffen, gedroogde appels, brouwers gist, mineralen, mannan-oligosacchariden (150 mg/kg), fructo-oligosacchariden (100 mg/kg), yucca schidigera extract (80 mg/kg).

Nutritionele toevoegingsmiddelen in 1 kg:

Vitamine A 20.000 IE, vitamine D3 2.000 IE, vitamine E 300 mg, koper 16 mg, organisch selenium 0,2 mg.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 30,0%, vetgehalte 20,0%, vochtgehalte 10,0%, ruwe as 9,0%, ruwe vezels 2,5%, calcium 1,6%, fosfor 1,0%.

Voedingswaarde: 4200 kcal / kg

 

verkrijgbaar in 3 kg & 15 kg

Voedingsadvies:

De dagelijkse inname van voedingsstoffen volgens een vast schema speelt een cruciale rol in de gezondheid van jouw pup. Probeer, wanneer mogelijk, voor stabiele voeromstandigheden te zorgen (tijd en plaats), en zorg altijd voor een bakje vers drinkwater. Wanneer je meer dan één pup hebt, zorg dan dat elke hond zijn eigen voerbak heeft. Raadpleeg de voedingstabel om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te bepalen, kijk hierbij naar het streefgewicht van jouw pup. Overvoer je pup niet en zorg voor voldoende beweging, spelletjes en knuffelen om je hond in topconditie te houden en om een sterke relatie te ontwikkelen met je pup.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

lOGOGROOT download (5) LogofuerPG_2 download download (3) red-mills-leaderLogo Profine_zwart images laroy-logo-ddhome_200x131 images (1) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 jarco download (4) TB_logo download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl