• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Alu Auto Transport Box

Duvo+ wil de band tussen dier en baasje dag na dag versterken. Geen betere manier om dit te doen door er samen op uit te trekken! Onder ‘Buddies on the Gooo’ biedt Duvo+ een uitgebreid gamma aan handige accessoires om de uitstap zo comfortabel...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Duvo+
€ 229,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Duvo+ wil de band tussen dier en baasje dag na dag versterken. Geen betere manier om dit te doen door er samen op uit te trekken! Onder ‘Buddies on the Gooo’ biedt Duvo+ een uitgebreid gamma aan handige accessoires om de uitstap zo comfortabel en veilig mogelijk te laten verlopen. Deze robuuste transport box benut de kofferruimte optimaal dankzij de gebogen dakvorm en past in alle wagens. De sterke box in aluminium garandeert de nodige stabiliteit en is extreem veilig tijdens elk transport. De deur is voorzien van een handig veiligheidsslot. Een comfortabele anti-slip mat is inclusief.

Stevig en robuust (aluminium)
Gemakkelijk te sluiten deur met veiligheidsslot
Ongehinderd achteruit zicht
Inclusief anti-slip bodemmat
Past in alle voertuigen
 
M: 49x64x59cm  
L : 63x88x67cm

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download download (4) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (2) LogofuerPG_2 TB_logo download (5) go-native red-mills-leaderLogo SJEF_CUISINE_Logo images (1) Profine_zwart jarco laroy-logo-ddhome_200x131 images download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl