• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Petlando Orthopedisch Matras Merano Ortho XXL

Het Merano orthopedische honden ligmatras is een heerlijke ligplaats voor uw trouwe viervoeter. Deze gigant is speciaal voor de extreem grote hondenrassen. Het matras bestaat uit een bovenlaag orthopedisch traagschuim en een onderlaag stevig viscose...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Petlando
€ 149,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Het Merano orthopedische honden ligmatras is een heerlijke ligplaats voor uw trouwe viervoeter. Deze gigant is speciaal voor de extreem grote hondenrassen. Het matras bestaat uit een bovenlaag orthopedisch traagschuim en een onderlaag stevig viscose schuim, welke zorgt voor de ondersteuning van de gewrichten. De bovenzijde van de hoes bestaat uit heerlijk zachte pluche, welke warmte regulerend is. De onderzijde bestaat uit nylon anti slip. De hoes is afritsbaar en wasbaar op 30 graden. De naad in het midden aan de onderzijde zorgt ervoor dat het matras eenvoudig in te klappen is en reduceert tot de helft van de oorspronkelijke afmeting, zodat, mocht het een keer nodig zijn, het matras niet zo veel ruite inneemt, bijvoorbeeld als de hond er een keer niet is. Maat XXL. Afmeting: 140 x 100 cm. 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

go-native download 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 images laroy-logo-ddhome_200x131 SJEF_CUISINE_Logo jarco Profine_zwart LogofuerPG_2 red-mills-leaderLogo TB_logo download (3) download (2) images (1) download (5) download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl