• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

TastyBone Lamb

Een echte topper voor uren, weken en maandenlang veilig kauwplezier! Kan veilig gegeven worden als de hond alleen thuis is.
De TastyBone heeft in tegen stelling tot andere soortgelijke nylon kluiven, een door en door smaak, dus niet alleen de...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:TastyBone
€ 8,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Een echte topper voor uren, weken en maandenlang veilig kauwplezier! Kan veilig gegeven worden als de hond alleen thuis is.
De TastyBone heeft in tegen stelling tot andere soortgelijke nylon kluiven, een door en door smaak, dus niet alleen de toplaag.
TastyBone heeft een kauwgarantie van 100 dagen, mits men de juiste kluif aan de juiste hond geeft.

Deze kluif heeft tandverzorgende eigenschappen en is gemaakt uit speciaal behandelde nylon. Het afgekloven nylon vormt borsteltjes die op hun beurt zorgen voor en poetsende werking. De borsteltjes schuren langs de tanden waardoor ze het tandplak verwijderen. Het materiaal zal niet versplinteren.

De kluiven zijn verschillend van vorm en grootte zodat er voor elk type hond een passende kluif is.

Gooi nooit kluiven in de richting van de hond want als de hond de kluif vangt kan er schade aan de mond, kaak en/of gebit ontstaan.

TastyBone is getest door zeer krachtige kauwers!

Toy XS (11 cm): honden tot 6 kilo
Smal l  (15 cm): honden tot 15 kilo
Large   (18 cm): honden tot 30 kilo

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (5) download (4) go-native download laroy-logo-ddhome_200x131 download (2) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 red-mills-leaderLogo Profine_zwart SJEF_CUISINE_Logo download (3) TB_logo LogofuerPG_2 jarco images images (1)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl