• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Stekkie Medium Ecosysteem

Hoi, ik ben Stekkie Medium: een onderhoudsloze, groene natuurwereld in een afgesloten fles. Ik ben rijkelijk gevuld met levende, kleurrijke en tropische planten. Ze noemen me een biotoop of mini-ecosysteem omdat ik ervoor zorg dat het water en de voedingsstoffen...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Stekkie
€ 129,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Hoi, ik ben Stekkie Medium: een onderhoudsloze, groene natuurwereld in een afgesloten fles. Ik ben rijkelijk gevuld met levende, kleurrijke en tropische planten. Ze noemen me een biotoop of mini-ecosysteem omdat ik ervoor zorg dat het water en de voedingsstoffen binnen de fles constant gerecycled worden. Omdat ik zelfvoorzienend en gesloten ben, hoef je mij nóóit meer water te geven.

Met verschillende tropische plantensoorten ben ik als flessentuin een pronkstuk op een mooie kast, tafel, balie of kruk. Je kan me ook ophangen met (los te verkrijgen) Stekkie’s Macramé Hanger in beige of mosterd kleur. Met mij in je ruimte maak je een duurzaam en ecologisch statement.

 40 cm hoog (incl. kurk)
 28 cm breed
 Nóóit meer water nodig
 Daglicht, géén zonlicht
 Elke maand draaien
 Elk ecosysteem is uniek

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

lOGOGROOT laroy-logo-ddhome_200x131 download (5) images (1) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 LogofuerPG_2 images download red-mills-leaderLogo download (2) download (4) jarco TB_logo Profine_zwart download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl