• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Stekkie Small Ecosysteem

Hoi, ik ben Stekkie Small: een onderhoudsloze, groene natuurwereld in een afgesloten fles. Ik ben rijkelijk gevuld met levende, kleurrijke en tropische planten. Ze noemen me een biotoop of mini-ecosysteem omdat ik ervoor zorg dat het water en de voedingsstoffen...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Stekkie
€ 89,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Hoi, ik ben Stekkie Small: een onderhoudsloze, groene natuurwereld in een afgesloten fles. Ik ben rijkelijk gevuld met levende, kleurrijke en tropische planten. Ze noemen me een biotoop of mini-ecosysteem omdat ik ervoor zorg dat het water en de voedingsstoffen binnen de fles constant gerecycled worden. Omdat ik zelfvoorzienend en gesloten ben, hoef je mij nóóit meer water te geven.

Dankzij mijn formaat pas ik op elke tafel of plank. Je kan me ook ophangen met (los te verkrijgen) Stekkie’s Macramé Hanger in beige of mosterd kleur. Mijn mini tuin is perfect voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor.

 33,5 cm hoog (incl. kurk)
 22 cm breed
 Nóóit meer water nodig
 Daglicht, géén zonlicht
 Elke maand draaien
 Elk ecosysteem is uniek

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images download (4) lOGOGROOT Profine_zwart 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (3) red-mills-leaderLogo LogofuerPG_2 jarco images (1) download TB_logo download (5) laroy-logo-ddhome_200x131 download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl