• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Ectoline Duo Kat

Bescherm uw huisdier met Ectoline Duo. Hiermee wordt uw huisdier en de directe leefomgeving tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting beschermd. De werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen staan garant voor een veilige...

Lees meer

Specificaties
  • Apotheek:Anti-vlo, Anti-teek
€ 14,99 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Bescherm uw huisdier met Ectoline Duo. Hiermee wordt uw huisdier en de directe leefomgeving tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting beschermd. De werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen staan garant voor een veilige en effectieve behandeling tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting.

Ectoline Duo is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Ectoline Duo Kat biedt bescherming tegen vlooien tot 5 weken, tegen teken tot 1 weken en beschermt tot 12 weken tegen een ernstige vlooienbesmetting.

Bescherm uw huisdier met Ectoline Duo. Hiermee wordt uw huisdier en de directe leefomgeving tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting beschermd. De werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen staan garant voor een veilige en effectieve behandeling tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting.
Werkzame stoffen: Fipronil, Pyriproxyfen.
Er is één verpakkingen voor katten ouder dan 2 maanden van 1 tot 12 kg.

Ectoline Duo: (Fipronil, Pyriproxyfen)
bekijk de bijsluiter

    – versnelt de bestrijding van vlooien door vroegtijdig in te grijpen in de verschillende onwikkelstadia van de vlooiencyclus.
    – doodt volwassen vlooien en teken na contact met huid of vacht.
    – beschermt 3 maanden lang tegen de ontwikkeling van vlooieneieren door de Insecten Groei Remmer (IGR).

Het belang van preventieve vlooienbestrijding
Om te voorkomen dat jouw kat last krijgt van een vlooien- of tekenprobleem is het van belang dat je maandelijks behandeld met Ectoline Duo. Ectoline Duo is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Ectoline Duo Kat biedt bescherming tegen vlooien tot 5 weken, tegen teken tot 1 weken en beschermt tot 12 weken tegen een ernstige vlooienbesmetting.

Gemakkelijk toe te dienen

Ectoline Duo zit in een dropstop pipet. Deze pipet is uniek in de markt zorgt er voor dat je geen vloeistof kwijtraakt of kan knoeien. Het product kan zo het beste zijn werk doen!

Een verpakking Ectoline Duo bevat 2 drop-stop pipetten.

Toedieningswijze
Strijk de haren in de nek van je huisdier opzij om de vloeistof van de Ectoline Duo direct op de huid toe te dienen. Je kunt dit het beste net voor de avondwandeling of het slapen gaan doen. Dan is de het snelst vloeistof opgedroogd en kan deze zijn werk gaan doen!

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering Ectoline Duo Kat
1 – 6 kg 1 pipet
>6 – 12 kg 2 pipetten

Een veilig diergeneesmiddel
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Ectoline Duo geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig opnieuw getest in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat Ectoline Duo veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

Profine_zwart 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 LogofuerPG_2 laroy-logo-ddhome_200x131 images jarco lOGOGROOT download (2) images (1) download (4) TB_logo download red-mills-leaderLogo download (3) download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl