• Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl
  • Gratis verzending vanaf € 50

Jarco Natural Kat Struviet Vers Vlees

Jarco Zorg kattenvoer Struviet is een tarweglutenvrij premium product met verse haring en bereid met zorg. Het is een volledige en uitgebalanceerde dieetvoeding bij struvietvorming (de vorming van kristallen en/of stenen in de urineblaas, hoofdzakelijk...

Lees meer

Specificaties
  • Smaak:Vis
  • Levensfase:Adult, Speciaal voer
  • Merk:Jarco
€ 4,75 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Jarco Zorg kattenvoer Struviet is een tarweglutenvrij premium product met verse haring en bereid met zorg. Het is een volledige en uitgebalanceerde dieetvoeding bij struvietvorming (de vorming van kristallen en/of stenen in de urineblaas, hoofdzakelijk opgebouwd uit magnesium, ammonium en fosfaat).
Jarco Struviet zorgt voor een lage zuurgraad van de urine en draagt bij aan het oplossen van struvietgruis en stenen. Het lage mineralengehalte (magnesium) in combinatie met de lage zuurgraad helpt tevens hernieuwde struvietgruisvorming voorkomen.
De factoren waardoor ze ontstaan, evenals de behandeling, verschillen sterk per blaassteen, dus wissel niet zonder overleg met uw dierenarts van voeding. Voor een spoedige genezing wordt aangeraden te allen tijde het advies van uw dierenarts nauwkeurig op te volgen.

Kattenvoer Struviet

Maatbeker Kattenvoer Struviet

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze bestsellers

Onze merken

download images (1) download (5) laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo download (2) LogofuerPG_2 red-mills-leaderLogo jarco lOGOGROOT 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4) Profine_zwart download (3) images

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl