• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Klinische studies tonen aan dat het feromoon van Beaphar CatComfort® helpt in stressvolle situaties en ongewenst gedrag voorkomt. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal voor de preventie van problemen zoals vernielen/krabben,...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Beaphar
€ 11,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Klinische studies tonen aan dat het feromoon van Beaphar CatComfort® helpt in stressvolle situaties en ongewenst gedrag voorkomt. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal voor de preventie van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst. Beaphar CatComfort® is bijzonder geschikt bij veranderingen in de omgeving van een kat, zoals een verhuizing, nieuwe inrichting of zelfs het verplaatsen van meubels. Het gebruikte feromoon in Beaphar CatComfort® is een kopie van het kopjesferomoon van de kat. Dit feromoon geeft een geruststellend gevoel en laat katten weten wat een veilige plek is. Dit is prettig wanneer een kat in een nieuw huis komt. Zo kan hij sneller wennen aan zijn nieuwe omgeving. Beaphar CatComfort® heeft geen invloed op andere dieren in het huishouden en versuft katten niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen. Beaphar CatComfort® spray is ongeveer 5 uur werkzaam.

Gebruik +/- 9 sprays per toepassing. Spray de reismand 15 minuten voor gebruik in. Spray op het kattenluik, de kattenbak of krabpaal om gebruik te stimuleren. Kan helpen om territorium afbakening of sproeien te voorkomen, door de markeringsplaatsen in te spuiten. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Spray op plaatsen waar de kat ongewenst krabt, dit helpt het gedrag voorkomen. Spuit niet rechtstreeks op de kat of in de reismand terwijl de kat er in zit. 

naloog van het kattengezichtsferomoon F3 10% Isopropanol q.s.: 30ml

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (5) images (1) laroy-logo-ddhome_200x131 Profine_zwart lOGOGROOT LogofuerPG_2 images 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download download (2) jarco TB_logo red-mills-leaderLogo download (4) download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl