• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Kattenbak van LitterLocker

Stelt u zich een kattenbak voor die is ontworpen om uw kat zich veilig te laten voelen en zodat u gemakkelijk kattenbakvulling kunt houden. Dat hebben we gedaan.

Lees meer

€ 24,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Stelt u zich een kattenbak voor die is ontworpen om uw kat zich veilig te laten voelen en zodat u gemakkelijk kattenbakvulling kunt houden. Dat hebben we gedaan.

Het zal nooit zo mooi zijn om ernaar te kijken als het schoonmaken. Met geïntegreerde handgrepen, zachte, afgeronde hoeken en zeer flexibele randen maakt de LitterBox onderhoud snel en gemakkelijk.

Open kattenbak - 360 Vision - Laat uw kat zich veilig voelen.
Hoge en flexibele randen. Voorkomen dat strooisel overstroomt.
Geïntegreerde en praktische handvatten. Moeiteloos op te vouwen, vergemakkelijkt het transport en de verwijdering van vuil strooisel.
Geïntegreerde schenktuit voor het gemakkelijker uitgieten van vuil strooisel plus geeft aan van welke kant men vervuild strooisel moet gieten.
Gebogen basis voor eenvoudige en snelle reiniging.
Aantrekkelijk design met glanzend patroon.
Comfortabele pasvorm. Past zich aan de gemiddelde grootte van een volwassen kat aan, terwijl hij groot genoeg is voor het comfort van uw kat.
Ideale strooisel-indicator. Glanzende afwerking aan de binnenkant om het ideale niveau van strooisel en schenkrichting aan te geven.
Gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat zich aanpast aan kleine ruimtes.
 
Dimensies: 
L 56,65 x B 44,70 x H 40,65 cm
 
Gewicht: 
675 g
 
Omvat: 
1 LitterBox
 
Kleur:
Grijs

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

go-native images red-mills-leaderLogo download (5) download SJEF_CUISINE_Logo LogofuerPG_2 Profine_zwart download (2) jarco 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 images (1) download (4) download (3) laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl