• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Almo Nature Kat Daily met Zalm

Almo Nature Daily Mousse met Zalm is helemaal natuurlijk en puur. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen.

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Almo Nature
  • Smaak:Vis
€ 0,69 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Almo Nature Daily Mousse met Zalm is helemaal natuurlijk en puur. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen.

  • zonder conserveringsmiddelen 
  • Zeer smakelijk
  • 85 gram per blikje

Almo Nature Daily Mousse met Zalm is natvoer dat u kunt geven aan alle soorten katten. Almo staat bekend om de samenstelling van haar voeding. Ze maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en kijken daarbij enkel naar de voedingsbehoften van de kat. De kat is van nature een vleeseter. Het is daarom niet verwonderlijk dat het voer van Almo hoofdzakelijk uit vlees en vis bestaat. Almo Nature Daily Mousse met Zalm bestaat deels uit zalm. Daarnaast zijn er geen chemische toevoegingen gedaan aan het voer. Het voer is op een natuurlijke manier geconserveerd en er zijn geen lokstoffen of kleurstoffen aan toegevoegd. Doordat er enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke producten is deze voeding tevens geschikt voor voedselgevoelige katten. Daarnaast geeft het de voeding een uitstekende smaak.
 
Almo Nature Daily Mousse met Zalm bevat een hoog aandeel aan dierlijke eiwitten. Dit zorgt, naast een sterke smaak, ook voor een hoge verteerbaarheid van het voer. Er is enkel een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd om er een uitgebalanceerde maaltijd van te kunnen maken. Zo is taurine bijvoorbeeld extra in het voer aanwezig omdat katten dit van nature niet voldoende aanmaken. Taurine zorgt ervoor dat het gezichtsvermogen van de kat goed blijft en het ondersteunt de hartspier. Tevens helpt het stofje bij het verzorgen van de vacht. Door Almo Nature Daily Mousse met Zalm aan uw kat te geven krijgt deze een stralende vacht en een gezonde huid. Door gebruik te maken van natuurlijk producten biedt Almo een voedzame maaltijd met een goede smaak. Hierdoor zal menig kat er met plezier van smullen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 – 140 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 

 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Vlees en nevenproducten, vis en nevenproducten (zalm 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

SJEF_CUISINE_Logo download (3) download (5) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 laroy-logo-ddhome_200x131 go-native images download (4) download (2) TB_logo images (1) jarco Profine_zwart LogofuerPG_2 download red-mills-leaderLogo

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl