• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Beaphar Knaagdier- & Konijnenmelk

Knaagdier- en konijnenmelk is een volledige melkvervanger voor (moederloze) jonge (dwerg)konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, fretten, egels, etc. Ook geschikt als aanvulling op moedermelk. Als jonge knagers moederloos worden of bij...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Beaphar
  • Apotheek:Gezondheid
€ 16,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Knaagdier- en konijnenmelk is een volledige melkvervanger voor (moederloze) jonge (dwerg)konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, fretten, egels, etc. Ook geschikt als aanvulling op moedermelk. Als jonge knagers moederloos worden of bij onvoldoende melkgift, is (bij)voeren noodzakelijk. Beaphar Knaagdier- en Konijnenmelk is geschikt voor handmatig voeden en bevat hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Voorziet in de voedingsbehoefte vanaf de eerste dagen tot de overgang naar vast voedsel. 
 
• volledige melkvervanger
• ook geschikt als aanvulling op moedermelk
 
Voeg Beaphar Knaagdier- en Konijnenmelk met behulp van het maatschepje toe aan water van 50-60 °C, (bijvoorbeeld in een fles). Mix of schud het mengsel, totdat het poeder volledig is opgelost en laat de melk afkoelen naar handwarmte (35-38°C). Na bereiding kan de melk in de koelkast maximaal 24 uur bewaard worden. Voor gebruik de afgekoelde melk goed schudden en opwarmen naar 35-38°C. Voedingsadvies: zie bijsluiter.
 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (4) download (2) download (3) red-mills-leaderLogo images TB_logo LogofuerPG_2 images (1) laroy-logo-ddhome_200x131 download Profine_zwart jarco lOGOGROOT 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl