• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Darmbalans

250 ml. DarmBalans is een zurenmengsel op basis van een synergetische combinatie van gebufferde organische zuren zoals mierenzuur, melkzuur, azijnzuur, propionzuur en sorbinezuur. Daarnaast bevat DarmBalans de sporenelementen koper en zink. DarmBalans...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:PetsYmotion
€ 20,49 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

250 ml. DarmBalans is een zurenmengsel op basis van een synergetische combinatie van gebufferde organische zuren zoals mierenzuur, melkzuur, azijnzuur, propionzuur en sorbinezuur. Daarnaast bevat DarmBalans de sporenelementen koper en zink. DarmBalans wordt gebruikt door toediening via drinkwater. Organische zuren leveren bij vogels een grote bijdrage aan een goede gezondheid en daarmee groei. Verlaging van de pH in het maag-darmkanaal zorgt voor remming van de groei van potentiële ziekteverwekkende bacteriën en verbetert de eiwitvertering. Het antibacteriële effect van organische zuren vindt zowel in het drinkwater als in het maag-darmkanaal van de vogel plaats. Bij vogels vindt dit voornamelijk in de krop, kliermaag, spiermaag en de twaalfvingerige-darm plaats. Goed voor 35 liter.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images download (3) download (5) red-mills-leaderLogo download (2) TB_logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 images (1) LogofuerPG_2 download Profine_zwart lOGOGROOT jarco laroy-logo-ddhome_200x131 download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl