• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Vogelvitamines

100 ml. VogelVitamines is een uitgebalanceerd vitaminepreparaat en bevat vitamines, mineralen, aminozuren, glucose, organische zuren en medicinale plantenextracten voor uw vogel. VogelVitamines wordt aan het drinkwater van vogels toegevoegd voor orale...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:PetsYmotion
€ 10,29 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

100 ml. VogelVitamines is een uitgebalanceerd vitaminepreparaat en bevat vitamines, mineralen, aminozuren, glucose, organische zuren en medicinale plantenextracten voor uw vogel. VogelVitamines wordt aan het drinkwater van vogels toegevoegd voor orale behandeling van vitaminegebrek. VogelVitamines is geschikt voor langdurig gebruik, ter aanvulling van bouwstoffen en het stimuleren van het natuurlijke afweersysteem. VogelVitamines bevat vitamine K, wat bijdraagt aan een betere weerstand tegen de E. Coli bacterie. Een dagelijkse dosering VogelVitamines draagt bij aan een gebalanceerde voeding. Goed voor 40 liter.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo images lOGOGROOT images (1) Profine_zwart download (4) jarco download (2) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download red-mills-leaderLogo LogofuerPG_2 download (3) download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl