• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Beaphar Sivo Opfok

Sivo Opfok is een hoogwaardig kruimelvoer voor kuikens van fazantachtigen, kippen, kwartels, kalkoenen, patrijzen, pauwen, sierhoenders en parelhoenders. De grootte van de kruimels is afgestemd op de kleinste soort, en daardoor makkelijk opneembaar....

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Beaphar
€ 4,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Sivo Opfok is een hoogwaardig kruimelvoer voor kuikens van fazantachtigen, kippen, kwartels, kalkoenen, patrijzen, pauwen, sierhoenders en parelhoenders. De grootte van de kruimels is afgestemd op de kleinste soort, en daardoor makkelijk opneembaar. Het eiwitgehalte van 28% en de toegevoegde vitaminen en mineralen zorgen voor een optimale voeding van kuikens van 4 weken tot 6 maanden oud. Vanaf de 4e levensweek in twee weken tijd overschakelen van Sivo Start naar Sivo Opfok, door steeds meer Sivo Opfok door de dagelijkse portie te mengen. 
 
• hoogwaardig kruimelvoer voor diverse sierpluimvee
 
Voer de kuikens ‘s morgens Sivo Opfok en ‘s avonds een kleine hoeveelheid gemengd kuikenzaad of voor kleinere soorten, zaad voor tropische vogels of volièrezaad. Deze hoeveelheid kunt u wekelijk vergroten. Sivo Opfok voeren totdat de kuikens jonge volwassen vogels zijn en een leeftijd van ca. 1/2 jaar hebben bereikt. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. Voor Kuikens van 0- 4 weken is er Sivo Start. Een complete kruimelvoer voor kuikens van 0 - 4 weken.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

jarco images download (3) download Profine_zwart images (1) download (4) laroy-logo-ddhome_200x131 download (2) go-native LogofuerPG_2 SJEF_CUISINE_Logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 TB_logo red-mills-leaderLogo download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl