hoofding
kathondvogelvisknaagdierkado
volg ons op facebook
homepetsymotion kado artikelentour door winkel contact
snijders webdesign


naar de webshop

Knaagdieren

Voor knaagdieren en konijnen is een uitgebreid assortiment in de winkel aanwezig.

Zowel voeders als ook accessoires. De merken Xtra-Vital van Beaphar, Supreme als ook het huismerk knaagdiervoeders voldoen aan de eisen die voor het desbetreffende diertje nodig zijn (zoals voldoende vitamine C voor cavia’s). De krokante brokjes van Xtra-Vital en Supreme hebben als voordeel dat de knaagdieren kontinu dezelfde benodigde voedingsstoffen binnen krijgen die ze nodig hebben. Ze kunnen niet selecteren. Hooi als bijvoeding voor knaagdieren is van de allerbeste kwaliteit.

Bodembedekking hebben we in houtvezel, stro, hennepvezel, papier, pulp, houtkorrel, geperste plantvezel, katoen enz. Veel soorten hebben een uitzonderlijk goed absorptie vermogen.

Qua kooien bieden wij zowel traliekooien voor bv. hamstertjes als ook complete glazen kooien met accessoires voor o.a. ratjes en degoe’s.

Buitenhokken voor konijnen zijn van hout of kunststof gemaakt. Vooral de kunststof buitenhokken voor konijnen zijn uitzonderlijk mooi en degelijk en nieuw in het assortiment.


We hebben ook altijd diverse knaagdiertjes en konijntjes op voorraad van altijd dezelfde leveranciers, zodat we weten dat de knaagdiertjes en konijntjes een goede basis hebben voor een gezond leven.

De diertjes in de winkel worden door de heer Geert Moorman (Dierenkliniek "Brouwhuis”) iedere twee weken gecontroleerd op hun gezondheid, zodat de dieren die de winkel verlaten een goede gezondheid hebben.