• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

AdTab Kauwtablet Hond >5,5 - 11kg

AdTab...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:AdTab
  • Apotheek:Anti-vlo, Anti-teek
  • Levensfase:Pup/Junior, Adult
€ 33,70 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

AdTab kauwtablet tegen teken en vlooien voor honden van 5,5 tot 11 kg

AdTab Vlooien- en tekenbescherming voor honden (> 5,5 tot 11 kg), kauwtablet doodt teken en vlooien snel, biedt een maand lang bescherming en is gemakkelijk toe te dienen (3 stuks per verpakking)

SNEL EN EFFECTIEF: De AdTab teekbehandeling werkt snel en biedt honden met een gewicht van 5,5 tot 11 kg een maand lang bescherming tegen vlooien en teken.

GEMAKKELIJK TOE TE DIENEN: Jouw hond vlovrij. Dit vlooien- en tekenmiddel voor honden met vleessmaak is een traktatie voor de hond tijdens of na het voeren.

ZONDER VOORSCHRIFT: AdTab vlooien- en tekenbescherming voor honden is verkrijgbaar zonder voorschrift. Honden beschermen tegen vlooien en teken is met een AdTab kauwtablet eenvoudig.

SNELLE WERKING: Met een AdTab kauwtablet is jouw hond niet alleen snel vlovrij maar ook snel van teken af. Vlooien en teken voorkomen bij honden kan met AdTab kauwtabletten snel en eenvoudig.

INHOUD VERPAKKING: Een doosje bevat 3 x 225 mg AdTab kauwtabletten. De kauwtablet is voor honden met een gewicht van 5,5 tot 11 kg.

Effectieve bescherming tegen teken en vlooien – met de AdTab kauwtablet!
De AdTab kauwtablet werkt snel, is effectief en behoudt zijn werking een hele maand lang. De werkzame stof van AdTab, Lotilaner, doodt teken en vlooien bij honden in korte tijd en behoudt zijn werking een hele maand lang. Lotilaner werkt gericht op parasieten die op de huid of in de vacht van dieren leven, zoals vlooien en teken. Lotilaner heeft ook een preventieve werking: het doodt vlooien voordat ze de kans krijgen om eitjes te leggen en draagt zo aanzienlijk bij aan de vermindering van de besmetting van de omgeving van het dier. Dankzij het kleine formaat en de vleessmaak wordt de kauwtablet goed door honden geaccepteerd en is het bijzonder eenvoudig toe te dienen – meng het met het voer of laat jouw hond het kauwtablet uit de hand eten na het voeren.
AdTab is geschikt voor honden. Het teken- en vlooienmiddel is zonder voorschrift verkrijgbaar.
Productkenmerken in detail:

Kleine kauwtablet
Met vleessmaak
Gemakkelijke toediening
Snelle werking
Beschermt een maand tegen teken en vlooien
Verkrijgbaar zonder voorschrift
Verkrijgbaar in 5 formaten, afhankelijk van het gewicht van de hond
Voor honden met een gewicht van 5,5 tot 11 kg
Product van Elanco, makers van Seresto en Advantix

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

symply-brands-logo_1200x1200 SJEF_CUISINE_Logo laroy-logo-ddhome_200x131 download (5) download Profine_zwart download (1) download (2) LogofuerPG_2 images 550x149 jarco download (3) go-native images (1) TB_logo download (2) download red-mills-leaderLogo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl