• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

Seresto Halsband voor Honden tot 8 kg

Werkt tegen: Vlooien, teken en bijtende luizen.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Seresto
  • Apotheek:Anti-vlo, Anti-teek
€ 37,90 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Werkt tegen: Vlooien, teken en bijtende luizen.

Voor honden tot 8 kg.

Huisdiertype: Geschikt voor honden.

Toediening: Halsband.

Werkingsduur: Tot 8 maanden.

De Seresto halsband voor honden doodt en weert teken af en doodt vlooien

De halsband doodt parasieten door middel van contact, waardoor ze dus niet eerst hoeven te bijten.+* Dat levert meer comfort op voor je hond op en minder risico op overgedragen ziekten.

De halsband heeft een unieke werking: de werkzame bestanddelen worden namelijk heel precies in lage doses vrijgegeven, waardoor je hond tot wel 8 maanden lang beschermd blijft tegen vlooien en teken. De Seresto halsband voor honden is geurloos en waterbestendig: ideaal dus om je beste vriend extra lang bescherming te bieden.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een gewone halsband, maar de Seresto halsband voor honden heeft toch echt meer in huis. De halsband bestaat uit een polymeermatrix die heel langzaam 2 werkzame bestanddelen vrijgeeft: imicladoprid en flumethrine. Deze stoffen komen in de huid en de vacht van je hond terecht. De halsband bouwt zo een onzichtbare beschermlaag op waardoor vlooien worden gedood en teken worden gedood en afgeweerd zodra ze met je hond in contact komen.

 

  

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (1) download (5) download symply-brands-logo_1200x1200 download (2) images (1) download (2) SJEF_CUISINE_Logo 550x149 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 go-native images red-mills-leaderLogo download (3) TB_logo download (4) Profine_zwart laroy-logo-ddhome_200x131 jarco LogofuerPG_2 download

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl