• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Mobility H.R.D. Eend

Natural Veterinair H.R.D. bevat slechts 1 dierlijke eiwitbron (eendenmeel) en als plantaardige eiwitbron rijst en maïs. De voeding is gemaakt zonder eiwitten die afkomstig zijn van grondstoffen die bij het optreden van een voedselallergie veelal...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte, Wild
  • Levensfase:Adult
€ 21,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Veterinair H.R.D. bevat slechts 1 dierlijke eiwitbron (eendenmeel) en als plantaardige eiwitbron rijst en maïs. De voeding is gemaakt zonder eiwitten die afkomstig zijn van grondstoffen die bij het optreden van een voedselallergie veelal een rol spelen. Gedehydreerd eendenmeel kan worden gezien als een hypoallergene eiwitbron. Natural Veterinair H.R.D. zal een positieve invloed hebben op voedselovergevoeligheid dat zich kan uiten in de vorm van een slechte vertering. Dit effect wordt onder­steund door de toevoeging van Fructo-Oligosaccharides (FOS), dat de groei van gunstige darmbacteriën stimuleert en remmend werkt op bacteriën met een negatieve invloed op de dikke darm. De darmfunctie wordt verder ondersteund door de hoge verteerbaarheid van het gedehydreerd eendenmeel en de goed ontsloten plantaardige grondstoffen. Aan de voeding zijn chondroïtinesulfaat, glucosamine en gelatinehydrolysaat toegevoegd en het is verrijkt met Vitamine E en selenium in veilige hoeveelheden boven de fysiologische behoeften.

Natural Veterinair Mobility H.R.D.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

LogofuerPG_2 red-mills-leaderLogo Profine_zwart 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 laroy-logo-ddhome_200x131 images images (1) go-native TB_logo download (2) jarco download SJEF_CUISINE_Logo download (5) download (3) download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl