• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Tre Ponti Liberta Tuig Tijger

Het Tre Ponti Liberta tuigje is geschikt voor kleinere rassen, pups en katten. Dit tuigje is voorzien van een innovatief sluitingssysteem door middel van een aantrekkoordje. Dit koordje heeft een aantal voordelen. Het ontmoedigd trekken bij honden...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Tre ponti
€ 29,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Het Tre Ponti Liberta tuigje is geschikt voor kleinere rassen, pups en katten. Dit tuigje is voorzien van een innovatief sluitingssysteem door middel van een aantrekkoordje. Dit koordje heeft een aantal voordelen. Het ontmoedigd trekken bij honden en het maakt, bij de juiste maat en instelling, ontsnappen onmogelijk. Door dit laatste is het Liberta tuigje ook bij katteneigenaren razend populair. Maar.. Elk voordeel heeft zijn nadeel. Laat u de hond regelmatig loslopen? Kies dan liever voor een Fibbia tuigje. Het koordje sleept anders bij loslaten achter de hond aan en kan hinderlijk zijn en risico’s geven. De tuigjes zijn vederlicht (vanaf 50 gram).

Onze Fashion serie tuigen is vooral gemaakt voor kleine honden, waarbij de baasjes zowel mode- als hond bewust bezig willen zijn, dus verantwoorde tuigjes met een fashionable uiterlijk!

Alle Fashion tuigen zijn aan de buitenzijde bekleed met kwaliteit stoffen, dus niet voorzien van goedkoop ogende printjes. De dier designs voelen aan als echte vacht.

Onze Fashiontuigjes kunnen gewassen worden op lage temperaturen (in de wasmachine in een waszakje).  Gebruik geen agressieve wasmiddelen.

Zoals bij elk Tre Ponti tuig is de maat en de afstelling erg belangrijk. Alleen bij de juiste maat en afstelling komen de bijzondere eigenschappen van Tre Ponti tuigen naar voren. Bij de Liberta geldt ook als basis, dat de buiksingel minsten één tot twee centimeter vrij van de oksels moet zitten. De afsluiting van de koordsluiting vergt aandacht. Het is de bedoeling dat deze, na het aantrekken van het koordje, een opening laat van minstens een centimeter. De ringen mogen dus nooit tegen elkaar komen, dan is het tuigje echt te groot. Er moet dus speling tussen de bovenzijde blijven. Is deze speling echter te groot (de beide zijden van het tuig mogen nooit aan de zijkant van het dier zitten), dan is het tuigje te klein. Wanneer het tuigje om zit, dan mag het tuigje bij zijdelings bewegen mee kantelen met de ruimte die het vel toelaat en dus niet vrij over de vacht heen en weer schuiven. Pas wanneer de ruimte van het vel het niet meer toelaat mag het over de vacht glijden. Bij pups geldt, als de buiksingel tegen de oksels aanloopt, dan is de hond toe aan het volgende maatje of model tuig.

Gewicht is indicatief. Meet hierna de omvang  van de borst van de hond op vanaf ongeveer 2 cm achter de oksels

 

 

 

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download download (2) go-native red-mills-leaderLogo download download (5) images Profine_zwart jarco images (1) SJEF_CUISINE_Logo download (1) laroy-logo-ddhome_200x131 symply-brands-logo_1200x1200 download (4) TB_logo download (2) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 LogofuerPG_2 550x149 download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl