• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

Tre Ponti Primo Plus Tuig Zwart Reflecterend

Tre ponti primo plus tuig voor honden van 10 t/m 60 kg.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Tre ponti
€ 47,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Tre ponti primo plus tuig voor honden van 10 t/m 60 kg.

Vooral geschikt voor honden met een hoog aflopende schoft.

Het Tre Ponti Primo plus tuig is een allround stoer hondentuig. Het is uitstekend geschikt om mee te wandelen, te fietsen, te zwemmen en te sporten. Het model en de pasvorm is iets anders dan het basic Primo tuig. De ‘uitsnede’ op de rug van de hond is wat dieper, waardoor deze beter aansluit op gespierde honden met een hoog aflopende schoft. De borstband is breder en van nylon ripproof materiaal gemaakt, waardoor de krachten van de hond beter verspreid worden. De flexibel ‘meelopende’ ring aan de paniekgreep loopt soepel mee met elke wending die de hond maakt. Hierdoor behoudt u in elke situatie perfecte grip en controle over uw hond. Deze Primo tuigen zijn er in diverse kleuren en motieven, dus eigenlijk voor elke hond wel een leuk model en bij de vacht passende kleur.

Maten en afstelling
De Primo Plus tuigen zijn leverbaar in 4 maten; M, L, XL en XXL. De afstelling dient vrij strak te zijn. Als leidraad geven wij aan, dat de buiksingel minstens een tot twee centimeter vrij van de oksels moeten zitten. Wanneer het tuig om zit, dan mag het tuig bij zijdelings bewegen mee kantelen met de ruimte die het vel toelaat en dus niet vrij over de vacht heen en weer schuiven. Pas wanneer de ruimte van het vel het niet meer toelaat mag het over de vacht glijden. Stel dus nooit uw tuig te los af, dit is absoluut niet prettig voor de hond en zal een averechts effect hebben op het wandelplezier van uw hond! Uiteraard dient u voldoende ruimte te houden, zodat de borstkas kan uitzetten bij activiteit van de hond. De Primo tuigen geven de hond veel bewegingsvrijheid, zonder enige blokkades bij de schouders. Het tuig is zo ontworpen, dat wanneer de hond relaxed staat of meeloopt, de hond beloond wordt met een voorband die extra ruimte geeft. Zodra de hond echter de lijn spant, dan sluit de band weer keurig aan.

Gewicht is indicatief. Meet hierna de omvang  van de borst van de hond op vanaf ongeveer 3 cm achter de oksels.  

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

red-mills-leaderLogo images (1) download SJEF_CUISINE_Logo Profine_zwart jarco go-native download (3) LogofuerPG_2 550x149 download (2) download images 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (1) symply-brands-logo_1200x1200 download (5) download (2) download (4) laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl