• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

Duddyrider Extra Montagebeugel

Fietsen met je hond is een mooie manier om gezellig op pad te gaan en lekker actief bezig te zijn. Je kunt de hond meenemen in een fietskar of fietsmand, maar wat nog beter is, is onze Buddyrider.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Buddyrider
  • Levensfase:Pup/Junior, Adult, Senior
€ 33,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Fietsen met je hond is een mooie manier om gezellig op pad te gaan en lekker actief bezig te zijn. Je kunt de hond meenemen in een fietskar of fietsmand, maar wat nog beter is, is onze Buddyrider.

ONTZETTEND VEILIG EN MAKKELIJK TE MONTEREN!

Doordat de Buddyrider gemakkelijk te monteren is aan de zadelpen, is deze op alle fietsen toepasbaar. Dus ook als je een elektrische fiets hebt kun je de Buddyrider gebruiken.

Omdat de Buddyrider centraal op de fiets gemonteerd wordt, blijft jouw fiets stabiel en kan jouw hond heerlijk om zich heen kijken. Zo neem je jouw dierenvriend gemakkelijk mee wanneer je de fiets pakt. Geniet samen van vele fietstochten!

JOUW HOND MEE OP DE ELEKTRISCHE FIETS? GEEN PROBLEEM

Op de elektrische fiets kun je tegenwoordig behoorlijk hard gaan. Gelukkig is de Buddyrider ontzettend veilig, want je hebt altijd zicht op jouw hondje. Daarnaast zit hij of zij door middel van het juiste design en riempjes goed vast in het zitje. Zo blijven de fietsritjes veilig voor jou en jouw kleine dierenvriend.

Is jouw hond tussen de 0 en 13 kg? Dan past jouw viervoeter altijd in de Buddyrider. Weet jij niet precies hoe zwaar jouw hond is? Bekijk hieronder het overzicht. Zo weet jij gelijk of jouw viervoeter in de Buddyrider past!

Heeft jouw hond een gewicht tussen de 0 tot 13 kg, dan past hij/zij altijd in de Buddyrider
BELANGRIJKSTE RASSEN DIE IN DE BUDDYRIDER PASSEN:

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

SJEF_CUISINE_Logo red-mills-leaderLogo images download (5) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4) 550x149 go-native download (3) download download download (2) jarco Profine_zwart download (1) laroy-logo-ddhome_200x131 LogofuerPG_2 images (1) download (2) symply-brands-logo_1200x1200 TB_logo

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl