• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

Frubba (Great & Small) Ballenwerper

Het Great&Small-speelgoedassortiment is gemaakt van een verscheidenheid aan duurzame, veilige materialen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om ze lang mee te laten gaan en een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Perfect voor zowel hond...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Frubba (Great & Small)
€ 13,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Het Great&Small-speelgoedassortiment is gemaakt van een verscheidenheid aan duurzame, veilige materialen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om ze lang mee te laten gaan en een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Perfect voor zowel hond als baasje.

Door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit, zoals 99% rubber in de ballen, en katoen van hoge kwaliteit, gewikkeld in een strakker weefsel op het speelgoed in touwstijl, is het assortiment speelgoed van Great&Small ideaal voor plezier en spelletjes met honden, en biedt het stimulatie en beweging. Met een assortiment bestaande uit touw-, latex-, piep-, pluche-, stoer en zelfs ultrasoon speelgoed is er voor iedere hond een perfect speeltje te vinden.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (2) jarco download images (1) SJEF_CUISINE_Logo download (1) download (2) go-native download (4) red-mills-leaderLogo laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo symply-brands-logo_1200x1200 images Profine_zwart LogofuerPG_2 download download (5) 550x149 download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl