• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Kong Wild Knots Bear

Deze assorti geleverde Kong Wild Knots Beer is een leuke knuffel met een skelet van touw, ideaal om zowel mee te knuffelen als te spelen.
Stoeien, kauwen en spelen hoeft niet alleen met met de bekende flostouwen! Deze leuke berenknuffel van Kong...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Kong
€ 7,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Deze assorti geleverde Kong Wild Knots Beer is een leuke knuffel met een skelet van touw, ideaal om zowel mee te knuffelen als te spelen.
Stoeien, kauwen en spelen hoeft niet alleen met met de bekende flostouwen! Deze leuke berenknuffel van Kong heeft een skelet van touw. Door de minimale vulling, die zorgt voor minder troep, kan jouw hond door dit touwskelet lekker stoeien en bijten op deze knuffel. De knuffel heeft een pieper om speelgedrag nog meer te stimuleren. Door de pluche buitenkant is hij echter ook heel geschikt om mee te knuffelen. Deze beer komt in diverse natuurlijke kleuren en wordt assorti geleverd. 

– Leuke berenknuffel met skelet van touw
– Met pieper
– Zachte, pluche buitenkant 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (3) download download (1) laroy-logo-ddhome_200x131 550x149 download (5) download (2) images (1) images download (4) red-mills-leaderLogo TB_logo SJEF_CUISINE_Logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 Profine_zwart LogofuerPG_2 download (2) download jarco go-native symply-brands-logo_1200x1200

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl