• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Little&Lively Zacht Hondenspeelgoed met Leeuwengezicht en Touw

Verbrand energie, stimuleer spelen en stimuleer de zintuigen van uw puppy met een Little & Lively Soft Lion en Jersey Rope-speeltje.

De Little & Lively Lion biedt uw hond meer dan alleen...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Pup/Junior, Adult
  • Merk:Little&Lively
€ 9,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Verbrand energie, stimuleer spelen en stimuleer de zintuigen van uw puppy met een Little & Lively Soft Lion en Jersey Rope-speeltje.

De Little & Lively Lion biedt uw hond meer dan alleen spelen. Dit schattige hondenspeeltje is gemaakt van dubbel gevoerde en gestikte stof en is ontworpen om extra duurzaam en zacht voor de mond te zijn. Met verschillende verleidelijke texturen, waaronder zacht bont, pluche stof, sterk touw en een ingebouwde pieper. Deze variëteit verrijkt de natuurlijke zintuigen van honden en puppy's en maakt de speeltijd nog spannender. Het perfecte speeltje voor interactief spelen en om puppy's af te leiden van ongewenst kauwen op voorwerpen in huis. Ontworpen voor kleine honden en puppy's onder de 10 kg. Haal het meeste uit speeltijd met het Little & Lively speelgoedassortiment.

  • Dubbel gestikt en gevoerd voor extra duurzaamheid
  • Bevat een pieper voor interactief spelen
  • Geschikt voor puppy's of kleine honden onder de 10 kg

Dit Grote & Kleine Speelgoed is gemaakt voor honden maar niet onverwoestbaar. Houd te allen tijde toezicht op uw hond wanneer hij met speelgoed speelt, en inspecteer regelmatig op tekenen van schade. Gooi het weg en vervang het indien nodig.

luche stof met katoenen touw - Ideaal voor zachter spelen.

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) download go-native 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (5) 550x149 SJEF_CUISINE_Logo laroy-logo-ddhome_200x131 symply-brands-logo_1200x1200 images TB_logo LogofuerPG_2 download (2) images (1) download (3) download red-mills-leaderLogo jarco Profine_zwart download (4) download (1)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl