• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Kualo Smart Feeder met Camera Wit

Gedoseerd voersysteem via app bedienbaar met camera

Kualo is een voersysteem bedienbaar via een app van EBI voor honden en katten, ideaal als je onverwacht een paar uur moet overwerken en je huisdier gewend is om op een vast...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:EBI
€ 137,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Gedoseerd voersysteem via app bedienbaar met camera

Kualo is een voersysteem bedienbaar via een app van EBI voor honden en katten, ideaal als je onverwacht een paar uur moet overwerken en je huisdier gewend is om op een vast moment eten te krijgen. Je kunt de Smart Life app gemakkelijk downloaden via de appstore. De app werkt zowel op Android als IOS. Je hebt wel 2.4 Ghz nodig, 5 Ghz is niet geschikt. Kualo heeft een inhoud van 3,5 liter en werkt met porties van 20 gram. Je kunt via de app bedienen hoeveel porties je huisdier krijgt en op welke tijdstippen. Daarnaast beschikt het voersysteem over een ingebouwde microfoon en speaker, zo kun je live tegen je huisdier praten en ook het omgevingsgeluid horen van waar Kualo zich bevindt. Via de HD nacht camera kun je elk moment van de dag in de gaten houden of je huisdier gegeten heeft, zelfs snachts. Kualo heeft ook een bewegingsdetector zo krijg je een melding met foto wanneer je huisdier in beeld is geweest. Je kan ook filmen en deze opslaan in de app. Kualo werkt via een adapter en batterijen (4x AA Alkaline batterijen + 5V adapter). Als de stroom uit zou vallen blijft het voerssyteem tijdelijk werken op de batterijen, dus geen nood mocht de stroom uit vallen. Niet aan te raden om alleen op batterijen te gebruiken, vanwege snel verbruik. Kualo is alleen geschikt voor droog voer. Met de bijgeleverde velcro strip kun je de deksel stevig afsluiten. Het voersysteem zelf is niet geschikt voor de vaatwasser, alleen het uitneembaar voerbakje. WAARSCHUWING: de feeder is niet gemaakt om uw huisdier voor langere periode alleen te laten!

  • Gedoseerd voersysteem via app bedienbaar met camera
  • 2.4 Ghz vereist, 5 Ghz ongeschikt
  • Bewegingsdetector & geluidsrecorder
  • HD nachtzichtcamera
  • 4x AA Alkaline batterijen + 5V adapter

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download download download (2) red-mills-leaderLogo download (3) go-native images download (1) 550x149 Profine_zwart images (1) TB_logo download (2) download (4) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 symply-brands-logo_1200x1200 LogofuerPG_2 laroy-logo-ddhome_200x131 jarco SJEF_CUISINE_Logo download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl