• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Beaphar Lactol Voedingsset

Set met drinkflesje, speentjes en schoonmaakborstels voor pups en kittens en andere opgroeiende huisdieren. De Beaphar Set is uitstekend geschikt voor het grootbrengen van pasgeboren en opgroeiende huisdieren. Ook kan het als hulpmiddel dienen bij...

Lees meer

Specificaties
  • Apotheek:Gezondheid
  • Merk:Beaphar
€ 7,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Set met drinkflesje, speentjes en schoonmaakborstels voor pups en kittens en andere opgroeiende huisdieren. De Beaphar Set is uitstekend geschikt voor het grootbrengen van pasgeboren en opgroeiende huisdieren. Ook kan het als hulpmiddel dienen bij de voedselopname van zieke en herstellende dieren. De set bestaat uit een drinkflesje, een aantal speentjes en een schoonmaakborsteltje. Beaphar heeft verschillende moedermelkvervangers zoals Lactol PuppyMilk, KittyMilk en Knaagdier- en konijnenmelk.

Geschikt voor pups, kittens, jonge konijntjes, egels en knaagdieren

Top van de speen met een naald openprikken of een klein puntje van het topje afsnijden. Pas op: een te grote opening kan verslikken veroorzaken. Na elk gebruik fles en speen goed reinigen. Als u een afwasmiddel gebruikt, goed naspoelen.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

Profine_zwart go-native jarco TB_logo download (4) images 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download SJEF_CUISINE_Logo images (1) download (5) laroy-logo-ddhome_200x131 download (2) LogofuerPG_2 red-mills-leaderLogo download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl