• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Vetlando Post-Op Body Operatieshirt

Dit Vetlando Post-OP body operatieshirt beschermt tegen likken en krabben na bijvoorbeeld een operatie, bij loopsheid, of bescherming van de tepels van de poes, wanneer dit noodzakelijk blijkt na het werpen, omdat kittens nog vaak zuigbehoefte hebben,...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Vetlando
€ 24,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Dit Vetlando Post-OP body operatieshirt beschermt tegen likken en krabben na bijvoorbeeld een operatie, bij loopsheid, of bescherming van de tepels van de poes, wanneer dit noodzakelijk blijkt na het werpen, omdat kittens nog vaak zuigbehoefte hebben, terwijl ze al aan de brokjes zitten en de tepels van de moeder rust nodig hebben om te herstellen. Dit Post-OP shirt is elastisch, waardoor het perfect om het lichaam past. De openingen voor de pootjes zijn perfect afgewerkt en bieden dan ook geen ruimte voor uw kat om met zijn snuit door deze opening alsnog bij de wond te komen. Verder een opstaande kraag die bescherming bied voor eventuele wondjes in de hals, maar ook om te slaan is en een opening voor de staart. Verder heeft dit shirt een compartiment voor een wondcompres, of inlegkruisje en een opening voor de ring van de halsband om de looplijn aan te bevestigen. Makkelijk aan te trekken middels drukknopen op de rugzijde. Wasbaar op maar liefst 90 graden, dus anti -bacterieel en goed steriel te houden. 

XXXS  25cm

XXS    30cm

XS       35cm

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

TB_logo red-mills-leaderLogo download (3) download go-native laroy-logo-ddhome_200x131 symply-brands-logo_1200x1200 download (4) images (1) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 550x149 SJEF_CUISINE_Logo download download (1) Profine_zwart images jarco LogofuerPG_2 download (2) download (5) download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl