• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

Tre Ponti Liberta Tuig Tijger

Ook voor de kat hebben wij een ruim assortiment Liberta tuigen. Katten zijn niet gewend om aan een tuigje te zitten. Begin hier zo vroeg mogelijk mee en bouw het langzaam op!

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Tre ponti
€ 29,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Ook voor de kat hebben wij een ruim assortiment Liberta tuigen. Katten zijn niet gewend om aan een tuigje te zitten. Begin hier zo vroeg mogelijk mee en bouw het langzaam op!

Het Tre Ponti Liberta tuigje is geschikt voor kleinere rassen, pups en katten. Dit tuigje is voorzien van een innovatief sluitingssysteem door middel van een aantrekkoordje. Dit koordje heeft een aantal voordelen. Het maakt ontsnappen onmogelijk. Door dit laatste is het Liberta tuigje ook bij katteneigenaren razend populair. De tuigjes zijn vederlicht (vanaf 50 gram).

Maten en afstelling
Zoals bij elk Tre Ponti tuig is de maat en de afstelling erg belangrijk. Alleen bij de juiste maat en afstelling komen de bijzondere eigenschappen van Tre Ponti tuigen naar voren. Bij de Liberta geldt ook als basis, dat de buiksingel minsten één tot twee centimeter vrij van de oksels moet zitten. De afsluiting van de koordsluiting vergt aandacht. Het is de bedoeling dat deze, na het aantrekken van het koordje, een opening laat van minstens een centimeter. De ringen mogen dus nooit tegen elkaar komen, dan is het tuigje echt te groot. Er moet dus speling tussen de bovenzijde blijven. Is deze speling echter te groot (de beide zijden van het tuig mogen nooit aan de zijkant van het dier zitten), dan is het tuigje te klein. Wanneer het tuigje om zit, dan mag het tuigje bij zijdelings bewegen mee kantelen met de ruimte die het vel toelaat en dus niet vrij over de vacht heen en weer schuiven. Pas wanneer de ruimte van het vel het niet meer toelaat mag het over de vacht glijden.

Gewicht is indicatief. Meet hierna de omvang  van de borst van de kat op vanaf ongeveer 2 cm achter de oksels

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) download (1) download (5) Profine_zwart symply-brands-logo_1200x1200 download (2) download images TB_logo laroy-logo-ddhome_200x131 red-mills-leaderLogo jarco 550x149 download (4) SJEF_CUISINE_Logo images (1) LogofuerPG_2 download 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 go-native download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl