• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

almo Nature Kat HFC Jelly Forel en Tonijn

De HFC-recepten van Almo Nature zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk geschikt waren voor menselijke consumptie maar in plaats daarvan zijn gebruikt in dit kattenvoer. Dankzij een duidelijke en transparante identificatie van de oorsprong...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Almo Nature
  • Smaak:Vis
€ 1,30 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

De HFC-recepten van Almo Nature zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk geschikt waren voor menselijke consumptie maar in plaats daarvan zijn gebruikt in dit kattenvoer. Dankzij een duidelijke en transparante identificatie van de oorsprong van de ingrediënten, garandeert dit assortiment een natuurlijke en optimale voorziening van dierlijke eiwitten. Dit zorgt voor een goede voedingsbalans en draagt bij aan het mentale welzijn. HFC Jelly-recepten zijn samengesteld zonder chemische conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Ze helpen bij het verwijderen van haarballen dankzij de plantaardige gelatine.

 

100% HFC

Vlees of vis dat oorspronkelijk geschikt was voor menselijke consumptie en in plaats daarvan wordt gebruikt in ons honden- en katten voer.

 

Glutenvrij

Glutenvrije recepten.

 

Hoogwaardige eiwitten

Voedsel met hoogwaardige eiwitten is cruciaal voor het ondersteunen van verschillende processen in het lichaam en voor het respecteren van de natuur van je kat of hond.

 

 

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

TB_logo images (1) download (5) red-mills-leaderLogo LogofuerPG_2 laroy-logo-ddhome_200x131 jarco Profine_zwart SJEF_CUISINE_Logo download (3) download download (2) images 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 go-native download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl