• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Almo Nature Kat HFC Kipfilet

De HFC-recepten van Almo Nature zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk geschikt waren voor menselijke consumptie maar in plaats daarvan zijn gebruikt in dit kattenvoer. Dankzij een duidelijke en transparante identificatie van de oorsprong...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Almo Nature
  • Smaak:Gevogelte
€ 1,15 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

De HFC-recepten van Almo Nature zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk geschikt waren voor menselijke consumptie maar in plaats daarvan zijn gebruikt in dit kattenvoer. Dankzij een duidelijke en transparante identificatie van de oorsprong van de ingrediënten, garandeert dit assortiment een natuurlijke en optimale voorziening van dierlijke eiwitten. Dit zorgt voor een goede voedingsbalans en draagt bij aan het mentale welzijn. HFC Natural, is de lijn met de beroemdste specialiteiten van Almo Nature en biedt een brede selectie aan eenvoudig gekookte recepten. Ze bevatten geen chemische toevoegingen of kleurstoffen en zijn ideaal voor de natuurlijke hydratatie van de kat!

100% HFC

Vlees of vis dat oorspronkelijk geschikt was voor menselijke consumptie en in plaats daarvan wordt gebruikt in ons honden- en katten voer.

 

Mono-eiwitbron

Eén enkele bron van dierlijke eiwitten, vlees of vis. Ideaal bij voedselproblemen.

 

Glutenvrij

Glutenvrije recepten.

 

Hoogwaardige eiwitten

Voedsel met hoogwaardige eiwitten is cruciaal voor het ondersteunen van verschillende processen in het lichaam en voor het respecteren van de natuur van je kat of hond.

 

 

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

TB_logo download (5) images jarco 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 LogofuerPG_2 download lOGOGROOT download (2) download (4) red-mills-leaderLogo images (1) laroy-logo-ddhome_200x131 download (3) Profine_zwart

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl