• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Rocco Trappelkussen Stinkdier Groen

Met dit groot Rocco trappelkussen van D&D HOME kan je kat naar hartenlust spelen, trappelen en knuffelen. Het toffe speeltje is gemaakt van zachte ribfluwele stof en heeft een fluffy staart met bel als extra fun factor. Het trappelkussen heeft...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:D&D Home
€ 13,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Met dit groot Rocco trappelkussen van D&D HOME kan je kat naar hartenlust spelen, trappelen en knuffelen. Het toffe speeltje is gemaakt van zachte ribfluwele stof en heeft een fluffy staart met bel als extra fun factor. Het trappelkussen heeft ook een zakje waar je kattenkruid in kunt doen. Het kattenkruid maakt een reactie los bij katten waardoor ze extra gestimuleerd worden om te spelen. Trappelkussens voelen heel natuurlijk aan voor katten omdat ze de manier waarop katten met grotere prooien omgaan nabootsen. Ze houden het kussen goed vast met hun voorpoten en gaan dan bijten en trappelen met hun sterke achterpoten. Trappelkussens zijn ook ideale prooien die je aan je kat kan geven na een interactief spelmoment met een speelhengel. Een echt must-have voor elke kat.

40cm lange knuffel in corduroy of ribfluwele stof
Zachte fluffy staart met belletje
Hervulbaar d.m.v. catnip zakje met velcro
Inclusief een zakjes kattenkruiden
Leuk design in vorm van een stinkdier

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) symply-brands-logo_1200x1200 Profine_zwart LogofuerPG_2 download (2) 550x149 download (1) download TB_logo go-native images (1) download images red-mills-leaderLogo laroy-logo-ddhome_200x131 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 SJEF_CUISINE_Logo jarco download (3) download (4) download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl