• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Beaphar Care+ Badzand

Care+ Badzand zorgt ervoor dat de vacht van uw knaagdier in topconditie blijft. Het absorbeert overtollige vetten en vocht. Het badzand heeft een grove structuur, zodat het makkelijk tussen de haren komt en beperkt stoft. Chinchilla’s hebben...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Beaphar
€ 5,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Care+ Badzand zorgt ervoor dat de vacht van uw knaagdier in topconditie blijft. Het absorbeert overtollige vetten en vocht. Het badzand heeft een grove structuur, zodat het makkelijk tussen de haren komt en beperkt stoft. Chinchilla’s hebben dagelijks een zandbad nodig. Degoes en gerbils minimaal 2x per week. Voor hamsters en andere knaagdieren is het een aanvulling op de vachtverzorging.

Bedek de bodem van een kom of bak, die iets groter is dan het dier, met 3cm Care+ Badzand. Plaats de bak minimaal een ½ uur in het verblijf op een goed toegankelijke plek. Verwijder vervuiling direct uit het zand en vervang het badzand wekelijks.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (3) red-mills-leaderLogo download (5) Profine_zwart images download images (1) jarco download (2) laroy-logo-ddhome_200x131 lOGOGROOT TB_logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 LogofuerPG_2 download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl