• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

Greenfields Calm+

90 capsules

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Greenfields
€ 19,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

90 capsules

Greenfields Calm+

Stress en angst bij honden kunnen verschillende oorzaken hebben, maar worden ook vaak veroorzaakt door mensen. Stress kan het gevolg zijn van o.a. andere honden, vreemden, een bezoek aan de dierenarts, reizen, autorijden, harde geluiden (bijv. vuurwerk) of plotselinge veranderingen zoals een verhuizing.

Het voedingssupplement Greenfields Calm+ is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van honden in een voor hen stressvolle of angstige situatie.  Greenfields Calm+ bevat een unieke combinatie van hoogwaardige en natuurzuivere ingrediënten, samengesteld op basis van gedegen wetenschappelijke studies.

Eigenschappen

  • Aanvullend diervoeder voor honden bij onrustig en ongewenst gedag
  • Formule is ontwikkeld op basis van recente en gedegen wetenschappelijke studies
  • Geschikt voor alle leeftijden (dus ook voor puppy’s)
  • Bevat 100% human grade, hoogwaardige ingrediënten: valeriaan, withania (ashwagandha), vitamine B6 & B9 en CurQfen®
  • Makkelijke toediening in de vorm van een capsule welke direct kan worden gegeven, eventueel in een plakje kipfilet of vermengd door de voeding
Ingrediënten
Valeriaan & Withania

Zorgt enerzijds voor een rustgevende en kalmerende werking en anderzijds voor het verminderen van stress en angst zonder suf te maken. Withania staat ook wel bekend als een adaptogeen, dit zorgt voor meer weerstand tegen lichamelijke en geestelijke stress.

Valeriaan & Withania
CurQfen®

Een unieke combinatie van curcumine en fenegriekzaden, waardoor de opname van curcumine tot wel 270x beter is. Juist de onvergelijkbare biologische beschikbaarheid maakt CurQfen® geschikt voor toepassing in Calm+. Het verbetert ook de werking van neurotransmitters zoals dopamine (stimuleert tevreden gevoel) en serotonine (stimuleert zelfvertrouwen en stemming).

CurQfen®
Vitamine B6 & B9

Verhogen het niveau van serotonine en stimuleren de mentale stabiliteit.

Vitamine B6 & B9
 
 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (1) images images (1) download (2) download (2) 550x149 jarco download (5) laroy-logo-ddhome_200x131 download (4) download download (3) Profine_zwart symply-brands-logo_1200x1200 SJEF_CUISINE_Logo download TB_logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 red-mills-leaderLogo go-native LogofuerPG_2

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl