• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Greenfields Probiotics+

60 capsules

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Greenfields
€ 17,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

60 capsules

  • Biedt ondersteuning bij diarree, obstipatie of flatulentie
  • Ondersteunt darmen vanuit verschillende invalshoeken zoals de spijsvertering
  • Herstelt de natuurlijke balans in de darmen
Greenfields Probiotics+

Veel hondeneigenaren kennen het verschijnsel van gevoelige darmen bij hun hond maar al te goed. Infecties (o.a. door bacteriën, virussen en parasieten) zijn hiervan veelal de oorzaak. Voor honden die hierbij ondersteuning kunnen gebruiken, heeft Greenfields Probiotics+ ontwikkeld.  Het herstelt de natuurlijke balans in de darmen en ondersteunt de spijsvertering.

In Greenfields Probiotics+ zijn maar liefst 5 ingrediënten gecombineerd, waaronder 2 prebiotica en 1 probioticum. Samen zorgen deze hoogwaardige inhoudsstoffen ervoor dat de darmen vanuit verschillende invalshoeken worden ondersteund.

Ingrediënten
Oralin® (Enterococcus Faecium – NCIMB 104215)

Deze bacteriestam ondersteunt de “goede bacteriën” in de darmen door deze aan te vullen. Studies hebben aangetoond dat Enterococcus faecium helpt bij de consistentie (gezonde vorm) van de ontlasting te normaliseren.

Oralin® (Enterococcus Faecium – NCIMB 104215)
Profeed® & Lynside®

Profeed® (fructo oligosachariden FOS) en Lynside® (gistcellen bevatten beta glucanen en mannan-oligosachariden MOS) zijn beide prebiotica en stimuleren de groei van de goede bacteriën in de darmen, die op hun beurt weer de slechte bacteriën aanpakken. Hierdoor ontstaat er een optimale darmgezondheid. Beta-glucanen en MOS verhogen de weerstand.

Resveratrol

Is een antioxidant, verhoogt de weerstand, werkt antiviraal en heeft een gunstige invloed op (on)gewenste processen in het lichaam.

Resveratrol
Vitamine B12

Ondersteunt de darmflora.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

Profine_zwart download (2) images (1) LogofuerPG_2 jarco download (5) go-native download TB_logo images SJEF_CUISINE_Logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4) laroy-logo-ddhome_200x131 download (3) red-mills-leaderLogo

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl