• Gratis verzending vanaf € 50
 • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
 • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Sanimal Pre & Probiotica

Draagt bij aan het herstellen en onderhouden van een gezonde darmflora. Deze pasta bevat prebiotica en probiotica.

Lees meer

€ 12,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Draagt bij aan het herstellen en onderhouden van een gezonde darmflora. Deze pasta bevat prebiotica en probiotica.

 • Bevat o.a. bentoniet, prebiotica en probiotica die zorgen voor een gezonde darmflora & immuunsysteem,
   
 • Geschikt voor honden en katten van alle leeftijden,
   
 • De pasta is eenvoudig te doseren.

 

Wat is het en waar werkt het tegen?
Sanimal Pre&Probiotica is aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan het herstellen van de darmflora en ondersteunt een goede werking van de spijsvertering. Dit kan nodig zijn nadat een hond of kat dunne ontlasting heeft gehad of na een wormeninfectie. Dit product is vergelijkbaar met Pro-Kolin Advanced en Canikur.

Wanneer gebruik je Sanimal Pre&Probiotica?

 • Dunne ontlasting*
  Als jouw hond of kat dunne ontlasting heeft, is dat heel vervelend. Gebruik dan eerst Sanimal Imodiar. Als de dunne ontlasting is gestopt, kun je Sanimal Pre&Probiotica gebruiken om de darmflora te herstellen.
  *Bij aanhoudende dunne ontlasting is het verstandig een dierenarts te raadplegen.
 • Ontwormen
  Bij een wormeninfectie wordt de darmwand aangetast. Ontworm je hond of kat dan eerst met een ontwormingstablet of ontwormingspasta van No Worm. Na de wormkuur kun je Sanimal Pre&Probiotica gebruiken om de darmen weer tot rust te laten komen.
 • Darmflora uit balans

Er zijn ook andere oorzaken waardoor de darmflora van je huisdier uit balans kan raken, namelijk door de verandering van voeding, door stress, nadat het huisdier ziek is geweest of na het gebruik van medicijnen (bijvoorbeeld antibiotica).

Sanimal Pre&Probiotica bevat:

 • Bentoniet
 • Probiotica 4b1705 Enterococcus faecium- NCIMB 10415
 • Prebiotica Fructo-oligosacchariden (FOS)

Bentoniet
Bentoniet is een 100% natuurlijk en zacht kleimineraal uit vulkaanas. Bentoniet heeft een absorberend vermogen en kan gifstoffen, virussen en bacteriën opnemen uit de darmen. De bentoniet klei zal dan vervolgens het lichaam via de ontlasting verlaten met de opgenomen stoffen. Bentoniet werkt dus eigenlijk als een spons! Bentoniet biedt ondersteuning bij het kalmeren van de maag, bescherming van de darmwand en verbetering van de stoelgang. Bentoniet kan ook een positief effect hebben op het immuunsysteem.

Probiotica & Prebiotica
Dieren en mensen hebben goede bacteriën nodig voor een gezonde darmflora. In de darmen bevinden zich goede en slechte bacteriën. Genoeg goede bacteriën zijn belangrijk voor een goede weerstand. Probiotica bevat goede bacteriën.

In Sanimal Pre&Probiotica zit de probiotica bacterie Enterococcus faecium, een melkzuurbacterie.

Deze goede darmbacteriën (probiotica) hebben voeding nodig, dat is de prebiotica. Als de darmflora de juiste voeding krijgt (prebiotica), wordt de groei en de activiteit van de goede bacteriën (probiotica) gestimuleerd in de darm. Zo ontstaan er meer van die goede bacteriën en kunnen ze beter hun werk doen. Hierdoor krijgen de slechte bacteriën (en andere organismen) minder kans!

In Sanimal Pre&Probiotica zit de prebiotica vezel Fructo-oligosacchariden (FOS). Dit is een belangrijke voedselbron voor melkzuurbacteriën.

Voor wie is Sanimal Pre&Probiotica geschikt?
Voor honden en katten van alle leeftijden.

Toediening
Lees voor gebruik altijd eerst de informatie op de verpakking, of bekijk onze handige uitlegvideo! De pasta kun je 2 maal daags oraal toedienen.

Dosering

Kat:                                        2 ml

Hond tot 10 kg:                    2 ml

Hond 10-25 kg:                    4 ml

Hond 25-40 kg:                    6 ml

Hond vanaf 40 kg:               8 ml

Weet je niet wat het gewicht van jouw hond of kat is?
Til je huisdier dan op en ga samen op een weegschaal staan. Haal van dit gezamenlijke gewicht vervolgens jouw eigen gewicht af.

Bewaaradvies
Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur in gesloten verpakking en niet in direct zonlicht. Na openen binnen 3 maanden gebruiken.

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

red-mills-leaderLogo download (2) images 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (2) go-native symply-brands-logo_1200x1200 download (4) download download (1) LogofuerPG_2 download (5) jarco images (1) SJEF_CUISINE_Logo download (3) download 550x149 laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo Profine_zwart

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl