• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Classic Persbrok Adult Kip

Natural Persbrok Adult Kip is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze persbrok is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie en voedingsbehoefte van alle volwassen honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte
  • Levensfase:Adult
€ 22,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Persbrok Adult Kip is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze persbrok is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie en voedingsbehoefte van alle volwassen honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Door het gebruik van gedroogde kip is deze voeding uitermate geschikt als opvolger van de Natural Persbrok Puppy.

Natural Persbrok Adult Kip bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. De persbrokken zijn ideaal te combineren met de Jarco vleesvoeding.

Persbrok Adult Kip

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

Profine_zwart download jarco images download (4) LogofuerPG_2 download (2) go-native red-mills-leaderLogo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 laroy-logo-ddhome_200x131 images (1) download (5) SJEF_CUISINE_Logo TB_logo download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl