• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Classic Persbrok Konijn

Natural Persbrok Konijn is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze persbrok is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte van alle volwassen honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten,...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Vlees, Wild
€ 24,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Persbrok Konijn is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze persbrok is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte van alle volwassen honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond.

Natural Persbrok Konijn bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. De Natural Persbrok Konijn is makkelijk af te wisselen met de Persbrok variaties Lam/Rijst, Zalm en Rendier. Natural Persbrok Konijn is ideaal te combineren met de Jarco vleesvoeding.

Persbrok Konijn

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images jarco download (5) download (3) LogofuerPG_2 TB_logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 go-native red-mills-leaderLogo Profine_zwart laroy-logo-ddhome_200x131 download (4) SJEF_CUISINE_Logo images (1) download download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl