• Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl
  • Gratis verzending vanaf € 50

Jarco Dog Classic Persbrok Konijn

Natural Persbrok Konijn is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze persbrok is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte van alle volwassen honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten,...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Vlees, Wild
€ 20,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Persbrok Konijn is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze persbrok is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte van alle volwassen honden te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond.

Natural Persbrok Konijn bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. De Natural Persbrok Konijn is makkelijk af te wisselen met de Persbrok variaties Lam/Rijst, Zalm en Rendier. Natural Persbrok Konijn is ideaal te combineren met de Jarco vleesvoeding.

Persbrok Konijn

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze bestsellers

Onze merken

download (5) download download (3) red-mills-leaderLogo lOGOGROOT Profine_zwart jarco laroy-logo-ddhome_200x131 download (4) images (1) images TB_logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 LogofuerPG_2 download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl