• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Dinner Mix Lam

Natural Dinner Mix is een premium vlokken-diner op basis van lam en is ontwikkeld in samenwerking met rashondenfokkers en wordt al meer dan 30 jaar gevoerd. Door de toevoeging van de vele groenten en vezels is de Natural Dinner Mix de ideale aanvulling...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Vlees
  • Levensfase:Adult
€ 14,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Dinner Mix is een premium vlokken-diner op basis van lam en is ontwikkeld in samenwerking met rashondenfokkers en wordt al meer dan 30 jaar gevoerd. Door de toevoeging van de vele groenten en vezels is de Natural Dinner Mix de ideale aanvulling bij vleesmaaltijden en persbrokken.

De Natural Dinner Mix stimuleert de werking van het maag- en darmkanaal en zorgt zo voor een gezonde darmflora bij uw hond. Het kan ook als extra vezelbron worden gegeven aan honden die gras eten.

Natural Dinner Mix is geschikt voor pups, volwassen honden en senior honden. Deze voeding is erg geschikt om te combineren met de Jarco vlees voeding.

Specials Dinner Mix

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) laroy-logo-ddhome_200x131 download (4) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download images (1) download (5) TB_logo jarco Profine_zwart LogofuerPG_2 images go-native red-mills-leaderLogo download (3) SJEF_CUISINE_Logo

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl