• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Giant Junior Kip

Natural Giant Junior is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding op basis van kip. Deze voeding heeft een uitgebalanceerd eiwit- en vetgehalte en de juiste mix van natuurlijke vitaminen en mineralen voor een evenwichtige groei en ontwikkeling...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Speciaal voer
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte
€ 19,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Giant Junior is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding op basis van kip. Deze voeding heeft een uitgebalanceerd eiwit- en vetgehalte en de juiste mix van natuurlijke vitaminen en mineralen voor een evenwichtige groei en ontwikkeling van uw junior giant hond. Door de snelle groei van giant rassen boven een volwassen gewicht vanaf 46 kg, kunnen er afwijkingen ontstaan in de gewrichten. Om dit te voorkomen heeft Natural Giant Junior een verlaagde calcium- en fosforverhouding, maar juist meer vetten en eiwitten om de giant junior hond voldoende energie en bouwstoffen te geven om sterke spieren te krijgen en voldoende energie om uit te groeien tot een gezonde volwassen hond. Natural Giant Junior is een grotere brok voor de giant hond van 6 maanden tot 16 maanden. Hierna wordt overgeschakeld op de Natural Giant Adult.

Giant Junior Kip

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 red-mills-leaderLogo Profine_zwart SJEF_CUISINE_Logo jarco laroy-logo-ddhome_200x131 download download (5) TB_logo images download (3) download (2) images (1) go-native LogofuerPG_2 download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl