• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Large Puppy Kip

Natural Large Puppy is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze premium pup voeding heeft een uitgebalanceerd eiwit- en vetgehalte en de juiste mix van natuurlijke vitaminen en mineralen voor een evenwichtige groei en ontwikkeling...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte
  • Levensfase:Pup/Junior
€ 23,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Large Puppy is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze premium pup voeding heeft een uitgebalanceerd eiwit- en vetgehalte en de juiste mix van natuurlijke vitaminen en mineralen voor een evenwichtige groei en ontwikkeling van uw grote pup tot 9 maanden.

Door de snelle groei van large rassen met een volwassen gewicht van 26 - 45 kg, kunnen er afwijkingen ontstaan in gewrichten van de hond. Om dit te voorkomen heeft de Natural Large Puppy een verlaagde calcium/fosfor verhouding en minder vetten ter voorkoming van overgewicht bij uw pup. Natural Large Puppy bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

Large Puppy Kip

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images (1) laroy-logo-ddhome_200x131 download (3) download (5) download (2) LogofuerPG_2 Profine_zwart 550x149 download 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 TB_logo images jarco SJEF_CUISINE_Logo download (4) symply-brands-logo_1200x1200 red-mills-leaderLogo go-native download (2) download download (1)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl