• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog High Energy Kip

Natural High Energy op basis van kip is een zeer hoogwaardige, natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan honden te voeren met een sterk verhoogde energiebehoefte. De combinatie van natuurlijke ingrediënten,...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte
€ 19,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural High Energy op basis van kip is een zeer hoogwaardige, natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan honden te voeren met een sterk verhoogde energiebehoefte. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond.

Door het hoge vet- en eiwitgehalte is deze voeding uitermate geschikt voor sporthonden, sledehonden, jachthonden, zogende- en drachtige teven en honden die moeten aansterken. Natural High Energy bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. De verhoogde calcium- en fosforverhouding zorgt voor herstel en ondersteuning van het lichaam.

Special High Energy Kip

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

LogofuerPG_2 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 images download (5) images (1) download (2) symply-brands-logo_1200x1200 download 550x149 download (4) SJEF_CUISINE_Logo download (2) download jarco Profine_zwart red-mills-leaderLogo download (1) TB_logo go-native laroy-logo-ddhome_200x131 download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl