• Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via dhl

Jarco Dog Medium Adult Kip

Natural Medium Adult Kip is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is volledig uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte te voldoen van middelgrote honden met een volwassen gewicht...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte
€ 11,75 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Medium Adult Kip is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is volledig uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte te voldoen van middelgrote honden met een volwassen gewicht tussen 11 - 25 kg. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen zijn geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. De juiste verhouding van gedroogde kip met aardappel en fruit is zeer licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

Natural Medium Adult Kip bevat bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. Uiteraard kan de Natural Medium Adult Kip ook als variatie gegeven worden naast de Natural Medium Adult Eend.

Medium Adult Kip

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze bestsellers

Onze merken

download images Profine_zwart 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4) download (5) jarco images (1) lOGOGROOT download (3) red-mills-leaderLogo LogofuerPG_2 download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl