• Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via dhl

Jarco Dog Medium Adult Eend

Natural Medium Adult Eend is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte te voldoen van middelgrote honden met een volwassen gewicht tussen 11...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte, Wild
€ 11,75 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Medium Adult Eend is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte te voldoen van middelgrote honden met een volwassen gewicht tussen 11 - 25 kg. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. De juiste verhouding van gedroogde eend met rijst en fruit is zeer licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

Natural Medium Adult Eend bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. Uiteraard kan de Natural Medium Adult Eend ook als variatie gegeven worden naast de Natural Medium Adult Kip.

Medium Adult Eend

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze bestsellers

Onze merken

lOGOGROOT 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 jarco images download (3) LogofuerPG_2 download (2) download images (1) download (4) red-mills-leaderLogo Profine_zwart download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl