• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Westpaw Qwizl

Qwizl™ is het interactieve speelgoed van Westpaw dat honden stimuleert actief bezig te zijn en hun hersenen te gebruiken. Door dit kauwspeelgoed te vullen met wat lekkers, wordt de hond uitgedaagd om op een slimme manier zijn snack te bemachtigen....

Lees meer

Specificaties
  • Merk:West Paw
€ 21,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Qwizl™ is het interactieve speelgoed van Westpaw dat honden stimuleert actief bezig te zijn en hun hersenen te gebruiken. Door dit kauwspeelgoed te vullen met wat lekkers, wordt de hond uitgedaagd om op een slimme manier zijn snack te bemachtigen. De Qwizl verlengd hiermee de levensduur van hondensnacks als ook de speeltijd van uw hond, waardoor deze geïnteresseerd blijft in het spel in plaats van uw schoenen.

Wist u dat een uitdagende puzzel, zoals met deze Qwizl, een hond meer energie kan kosten dan een wandeling van een uur? Het is daarmee een uitstekende aanvullende activiteit om uw hond mee bezig te houden.

De Qwizl kan ook gebruikt worden om interactief mee te spelen, dus als de snacks uit de Qwizl gegeten zijn gebruik hem dan om te apporteren. De Qwizl is verkrijgbaar in twee maten, small en largen en in de drie kenmerkende Zogoflex kleuren, Aqua Bluaw, Tangerine Oranje en Granny Smith Groen.

Elk kleurrijk Zogoflex speelgoed bevat 20% gerecycled materiaal. Zogoflex geeft vrijwel geen afval tijdens het productie proces. Het Zogoflex speelgoed verdelen we in INTERACTIEF en KAUW speelgoed om zo aan de verschillende behoefte van diverse honden te voldoen.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

TB_logo download (4) red-mills-leaderLogo lOGOGROOT 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download LogofuerPG_2 download (3) laroy-logo-ddhome_200x131 jarco download (2) images images (1) Profine_zwart download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl