• Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via dhl

Zogoflex Jive

JIVE® Ontworpen met extra groeven waardoor de Jive verschillende kanten op stuitert en daardoor extra veel plezier geeft. Hierdoor helpt de Jive ook nog eens mee om de fysieke en mentale conditie van de hond te verbeteren. Daarnaast is het een...

Lees meer

€ 11,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

JIVE® Ontworpen met extra groeven waardoor de Jive verschillende kanten op stuitert en daardoor extra veel plezier geeft. Hierdoor helpt de Jive ook nog eens mee om de fysieke en mentale conditie van de hond te verbeteren. Daarnaast is het een van het meest duurzame speelgoed in ons assortiment.

TIP: De Jive small past in de standard werpstok voor een extra work-out voor de hond!

OVER Zogoflex:

Zogoflex is verkrijgbaar in 3 vrolijke kleuren (appel groen, aqua blauw en oranje). Elk kleurrijk Zogoflex speelgoed bevat 20% gerecycled materiaal. Zogoflex geeft vrijwel geen afval tijdens het productie proces. Het Zogoflex speelgoed verdelen we in INTERACTIEF en KAUW speelgoed om zo aan de verschillende behoefte van diverse honden te voldoen.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze bestsellers

Onze merken

LogofuerPG_2 download (5) download lOGOGROOT 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 jarco laroy-logo-ddhome_200x131 Profine_zwart images TB_logo download (3) download (2) red-mills-leaderLogo images (1) download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl