• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Pharmox Glucosamine/Chondroïtine/MSM

Uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Pharmox
€ 17,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM

Tegen stijve en gevoelige gewrichten

Voor honden en katten met artrose
 
Geschikt voor ieder type hond of kat
 

 

Beschrijving

 
Pharmox Hond & Kat Glucosamine is een van de meest gebruikte supplementen voor honden en katten met artrose en/of gewrichtsproblemen. Dit product is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die speciaal samengesteld is voor honden en katten.
 
Steeds meer honden en katten zijn gevoelig voor gewrichtsproblemen. Dit is niet alleen bij oudere honden en katten, of (te) zware honden en katten, maar ook steeds meer bij jongere, zeer beweeglijke honden en katten met een erfelijke aanleg voor gewrichtsproblemen. Die erfelijke aanleg wordt onder andere versterkt doordat bij het fokken van rashonden steeds gebruik wordt gemaakt van een klein aantal dekreuen, waardoor er te weinig genetisch verschil is bij deze rashonden. Geschikt voor ieder type hond of kat.

De siroop is gemakkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik. De siroop laat geen resten achter in de voerbak of in de bek van de hond of kat.
 

Wat is Glucosamine?

Glucosamine is een lichaamseigen stof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraakbeen (kraakbeenmatrix), gewrichtsvloeistof en pezen.
 

Symptomen van gewrichtsproblemen zijn:​

- Je hond of kat heeft stijve of gevoelige gewrichten
- Je hond of kat gaat mank lopen
- Je hond of kan kan moeilijk zitten of staan
- Je hond of kat wil niet trap lopen of in de auto klimmen
- Je hond of kat is zwaarder geworden
- Je hond of kat wil minder spelen
- Je hond of kat vertoond gedragsverandering
- Je hond of kat is minder alert
 

Gebruik de juiste voedingsstoffen

Gewrichten van je hond of kat kan je ondersteunen door op tijd te beginnen met de juiste voedingsstoffen. Gewrichtsproblemen worden meestal door het kraakbeen veroorzaakt. Als een hond of kat ouder of zwaarder wordt kan het kraakbeen langzaam gaan slijten, waardoor de gewrichten gaan schuren. Het lichaam van mens en dier kan zelf glucosamine aanmaken, wat nodig is voor de aanmaak van kraakbeencellen en gewrichtsvloeistof.


Maar als een hond of kat ouder wordt of de gewrichten zijn extra belast door overgewicht of intensieve bewegingen dan is een voedingssupplement zoals Pharmox Hond & Kat een goede aanvulling. Dit is een voedingssupplement wat de juiste combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM bevat.
 

Pharmox

Alle Pharmox producten zijn speciaal samengesteld volgend de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bij Pharmox wordt alleen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. Alle productieprocessen vinden plaats onder de meest strenge richtlijnen. Op deze manier ben je gegarandeerd van het allerbeste voor de dieren waar je het meest om geeft.
 

 

 

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

TB_logo download (4) images (1) go-native download (1) red-mills-leaderLogo laroy-logo-ddhome_200x131 LogofuerPG_2 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 550x149 download Profine_zwart images download (3) download (5) download jarco symply-brands-logo_1200x1200 SJEF_CUISINE_Logo download (2) download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl